rozpoczęcie inwestycji: 

Firma została utworzona w 1991 roku. Początkowo biznes skupiał się na zaopatrzeniu małej gastronomii w nowe produkty wchodzące dopiero na polski rynek.

pomysłodawca: Jacek Kwaśniak

założyciele: Jacek Kwaśniak, Mariusz Budzowski

wyjście z inwestycji: 

W 1993 Jacek Kwaśniak odsprzedał swoją część firmy wspólnikowi, by zająć się kolejnymi projektami.

zakończenie działalności: 

Firma nadal działa prężnie pod opieką Mariusza Budzowskiego i zatrudnia obecnie ponad 40 osób. Obszarem jej działań jest szeroko rozumiany serwis dystrybucyjny zarówno dla dużych jak i małych firm gastronomicznych na terenie Dolnego Śląska. 

kapitał początkowy: 

Kapitał początkowy wynosił około 3 tys. zł

wartość po 2 latach: 

Wartość firmy po 2 latach wzrosła do około 200 tys. zł